“Értékes témák, kreatív tartalom, jó érzék a weboldal-készítéshez, ajánlott az elrendezést egyszerűsíteni, átláthatóbbá tenni” – ezekkel a szavakkal adták át a DUE Sajtófeszten az Év diákmédiuma kategóriában elért első helyünkért járó díjat. 

A harmadik helyezett Online Kredencet (Pécsi Hajnóczy József Kollégium, Pécs) és a második helyre befutó iDeákot (Szegedi Deák Ferenc Gimnázium, Szeged) sikerült megelőznünk a középiskolai kategóriában. Ha rápillantotok a szerkesztőség névsorára, láthatjátok, hogy bőven dolgoztak a megjelent írásainkon általános iskolás fazekasosok – az eredmény így talán még örvendetesebb.

IMG-6433

Mindig csak a munka. A díjat a Suliújság nevében átvevő Tóth Dani (9.a) és Trinter Patrik (8.d) lehet, hogy egy standdal arrébb már témát talált egy következő cikkhez.

 

A teljes eredménylista 

Visszanézhető élő közvetítés (2:40.00-tól vesszük át a díjat).

Köszönjük, hogy érdeklődtök a Suliújság tartalmai iránt, szeptember hónapban például így (számok nélkül, ahogy a nagyoknál):

Screen Shot 2020-09-22 at 8.00.27 PM

 

Nélkületek nem lenne érdemes ennyit dolgozni! És még egy dolog: ha van kedved csatlakozni az Év online diákmédiumnak szerkesztőségéhez, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Várjuk az új ötleteket, mert a díjak mindig azt üzenik: ettől kezdve ideje valamit másként csinálni! 🙂