Képzelj el egy játékot: ha a jövőből visszaküldenének a jelenbe, te min változtatnál itt és most, hogy javíts a világunkon? – Döntened kell. Most csatlakozhatsz egy különleges egységhez, akik térben és időben utazva megváltoztathatják a világ sorsát. Akadályozd meg a globális felmelegedést, az élővizek szennyezését, a védett állatfajok kipusztulását, és építs fel egy olyan világot, ahol fenntarthatóan és biztonságosan élhetünk.

Az eseménysorozat alatt 4680 diák, vagy másképpen 156 db 30 fős diákcsapat kap lehetőséget az interaktív fenntarthatósági kalandpályán végigmenni.

“A Jövő Hősei” ifjúsági élményprogramon való részvételre 2021. szeptember 1. – október 15. között, a Kárpát-medence teljes területéről pályázhatnak magyar nyelvű iskolák. Az élményprogramon csak a nyertes iskolák diákjai vehetnek részt.

Az élményprogram után a diákok meglátogathatják a Te bolygód (Your Planet) interaktív ismeretterjesztő élményközpontot, ahol átélhetnek egy lehetséges jövőt, megtapasztalhatják, hogy milyen lesz egy fenntartható világ városa, lakása, közössége, vagy energiaellátása, illetve megismerhetik a felelős fogyasztás alapjait és a fenntartható élelmiszerellátás megteremtésének fontosságát is.

Részletek

Jelentkezés a pályázatra